T2 Groep
Nieuwsbrief
Downloads

Vulcansoord

In het centrum van Gaanderen zal met de ontwikkeling van Vulcansoord ruimte komen voor 22 appartementen, ondergebracht in een eigentijds maar industrieel karakter.

Bent u op zoek naar een modern appartement in een statig pand met een monumentale uitstraling? En wilt u tegelijkertijd genieten van het comfort van een nieuwbouwwoning? Dan is Vulcansoord uw droomplek.

Meer over ons

Deze website informeert u over het project en geeft u een eerste indruk van de appartementen. Heeft u interesse en wilt u de uitgebreide verkoopdocumentatie ontvangen, meld u dan aan via het interesseformulier.

Vulcansoord telt 22 moderne nieuwbouwappartementen verdeeld over drie verdiepingen. Stuk voor stuk hebben de appartementen ieder hun eigen karakter, een eigen entree en volop ruimte om te wonen zoals u dat wilt. Vind u het prettig om een eigen buitenruimte te hebben in de vorm van een eigen tuin? De appartementen bieden één voor één een eigen tuin met mogelijkheden om het groen nog meer te kunnen ervaren. Toch liever een balkon of dakterras? Ook daarin zijn er bij Vulcansoord voldoende mogelijkheden, met zelfs appartementen met meerdere buitenterrassen.

Gaanderen

Gaanderen kent een rijk verleden als het gaat over industrie. Niet voor niets liep er in vervlogen tijden een belangrijke tramroute door dit dorp, om de producten die hier gemaakt werden konden worden vervoerd naar elders in Nederland. Vulcanus, Pelgrim en ook ijzergieterijen zoals de Rekhemse hut zijn voorbeelden van deze industrie, die de ontstaansgeschiedenis van Gaanderen betekenen. Deze bedrijven zorgen ervoor dat Gaanderen floreert, en kan groeien naar een dorp met veel eigen voorzieningen.

Helaas zijn deze glorietijden nog maar weinig zichtbaar in het dorp, maar zijn de voorzieningen nog altijd goed. Met een eigen bus én treinstation is de bereikbaarheid heel goed te noemen, en met een nieuwe school, een rijk verenigingsleven, goede zorg voor zowel jong en oud én 2 supermarkten is het hier enorm goed toeven.

Appartementen Vulcaanstraat

Met de toevoeging van Vulcansoord willen we weer karakter toevoegen aan Gaanderen, en een knipoog naar het verleden geven. Met rijke detaillering en materialisering zal de hoek Rijksweg en Vulcaanstraat weer een industrieel gevoel opwekken, maar zal het leven er goed en rijk aanvoelen. Welkom thuis bij Vulcansoord.

Kenmerken

  • Ruime entree
  • Lekker lichte woonkamer

  • Ruimte voor een heerlijke open keuken
  • Prachtige buitenruimte in de vorm van een tuin of één of meerdere balkons
  • Royale master bedroom en badkamer (en suite) met ruimte voor een inloopdouche, wastafel en toilet
  • De meeste appartementen beschikken over een riante tweede slaapkamer
  • Separaat toilet
  • Afgesloten technische ruimte voor de duurzame installaties en de aansluitpunten voor de wasmachine
  • Praktische buitenberging
  • Eén of twee toegewezen parkeerplaatsen op een eigen parkeerterrein.
Appartementen Vulcaanstraat Gaanderen

Inschrijfformulier